Tegnap nem csak Zoltán dobta fel a napon, hanem az is, hogy a gépet csak éjszaka néztem meg. Jót tesz nekem a net nélküliség.
Aztán ezt találtam:Idézet:
Judit Garai
Köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!
Ez lehetne a történet végszója,amit most megosztok veletek!
Kb.fél éve etetek és szelídítek egy tündéri kiscicát aki az utcán él és akit szerettem volna ivartalanítani és otthont találni neki.Nagyon bizalmatlan volt,de most már elértem,hogy ha hívom jön és hagyja magát simogatni.Sajnos én nem tudom befogadni,mert van egy 15 éves cicám,aki nagyon beteg és most minden energiám, figyelmem és aggódásom az övé!A gyógyulását egy kis kajla nem segítené. Egy hete feltettem egy gazdikereső hirdetést,amit kb.150-en megosztottak,de csak egy valaki jelentkezett,a Junior Kisállat Rezervátum! Műtét után azonnal elindultunk Szolnokra a Junior Kisállat Rezervátumba!Én még ilyen csodát nem láttam,ez egy igazi cicaparadicsom!Minden elismerésem és tisztelem Hasznos Zsuzsáé,aki 160 cicáról gondoskodik,hatalmas szeretettel és hozzáértéssel!A cicák gyönyörűek és láthatóan boldogok!El sem tudok képzelni ideálisabb helyet egy kis árva,hontalan cicának!Féltem,mert hisz már egy kicsit a szívemhez nőtt,hogy milyen helyre kerül,fogják e szeretni,vajon boldog cicaélete lesz,de azok után amit ma láttam,tudom,hogy jobb helyre nem is kerülhetett volna!Külön tágas kennelek vannak a mamacicáknak a kicsinyeikkel,a lábadozóknak,a betegeknek ,az időseknek és hátul a rezervátum,ami egy csodálatos kert és benne egy helység(szoba)kanapéval,párnákkal és amerre a szem ellát,cicák!!Zsuzsa háza is cicákkal van tele,de mindenhol rend,tisztaság!Csak azt tudom mondani,hogy szívet melengető látvány, örülök,hogy ezt láthattam és kicsi Szurikám itt biztosan boldog lesz!Zsuzsa példaértékű amit teszel a cicákért,szerintem előző életben cica voltál!:))))
Köszönöm és jó hogy vagy nekünk és különösen a cicáknak!