|
Most kaptam ![12clap7.gif [:clap]](./images/smilies/clap7.gif) hálistennek megoldódott Gabyka: a hirdető illető segíteni-akarása már abban kimerült, hogy feldobta a netre a hirdetést. Ezzel tisztára seperte a lelkiismeretét..Nemhogy vonat, meg benzin... Felhívtam, majd egyből közölte, fuvarozni ő nem tud, és a kutyái szét fogják szedni, pláne, hogy a kölyök elzavarhatatlan és nem fél a kutyáktól. Kértem, legalább vigye be a házba 1-2 napra míg megoldást nem találunk. Közölte, neki a házban perzsa macskái vannak (félek, az is tenyészet.. képzelem, milyen..), és az ki van zárva, és ő egyébként se foglalkozik házi macskával. Mindenesetre legalább pár órára bedobozolta őket, és hagyta, hogy segítsek, - sajnos már ennek örülnünk kell, na meg annak, hogy a kutyákat nem engedte rá. Vannak fokozatok ugye. Na de a lényeg, hogy happy and-del zárult.
Sziasztok, jó hír jön!
Az előzményben szereplő kicsi (és tesója (mert kiderült, nem csak ő van..)) szerencsésen megérkezett hozzám ma este!
Nagyon köszönöm a segítő fuvar-felajánlásokat mindenkinek (Jenny 35 "kollega" és lilamadár (akinek személyében egy felelős állatvédőt ismerhettem meg! ) )!
Nem nagyon hittem a sikerben - egyrészt a távolság miatt, másrészt a hirdető illető passzivitása miatt, ám végül sikerült elrakatni vele a cicákat arra a pár órára, míg érte nem megyünk -, de ebből látszik, nem létezik lehetetlen, ha az összefogás megvan.
Köszönik (és édesek és gazdit keresnek -krém: kislány, csíkoshátú márvány: kisfiú ) :
Csatolmányok: |

tokmagokpaint.JPG [ 47.93 KiB | Megtekintve 5098 alkalommal. ]
|
_________________ Minden cica a földön egy külön gyémánt,csak valamelyiken még csiszolni kell hogy teljes szépségében ragyoghasson:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gabyka 2009 máj. 15 12:08-kor.
|
|