|
Site Admin |
 |
Csatlakozott: 2005 aug. 06 01:31 Hozzászólások: 24168 Tartózkodási hely: Szolnok
|
Mocsika, a durva vadállat, átment "öleb-be" Ma reggel azzal várt, hogy vegyem fel a nagy fenekét és úgy hordozzam a rezervátumban. Eddig, ha véletlenül el tudtam kapni, akkor le akarta tépni a karom. Most ezerrel dorombol és kaptam puszit is... aztán gyerünk, nézzük felülről ezeket a pórmacskákat.
Bigyó a dagadt, utálos macs...most is az, de kéjesen süteti a hasát a napon és csak velem áll szóba. Természetesen nem cseresznyézik egy tányérból a többiekkel. Viszont még most sem fér rá a mérlegre. Kicsit durci, de, ha a hasát puszilgatom, akkor leereszkedik hozzám.
Répa, a társa sajnos nagyon lefogyott és valami nagyon nem tetszik neki. Veszekszik velem, de nem tudom mit akar. Lehet, hogy behozom a lakásba és kényeztetem egy kicsit. Hátha...
Kormi, Kitörtek a Peti szobájából,- amit nem nagyon díjjazok, de legalább érdeklődést mutat minden iránt. Hogy mitől ez a pálfordulás?...gőzöm nincs. Már nem foghegyeli a kaját, hanem teli szájjal, jóízűen nyammog rajta. Amint lesz időm lemázsálom és naplót vezetek róla. Amint újra macskának néz ki, megkapja a nekem fontos védőoltásokat.
Rituuu cicái, sajnos a vadon élő, fatelepi körülményeket hozták magukkal. A 7 kicsi a létező legduvább macskanáthát hozta, ami kissé megviseli az idegeimet. A 3 felnőtt cica viszont veszi a lapot, ill. az antibiotikum kúrát. Remélem maradunk is ennyiben.
|
|